Ny kassett på midsommardan.

Fram med anteckningsblocken för här kommer det rykande intressant information. Idag bytte jag kassett på långcyklarhjulen. Av nån anledning tyckte jag att det var dags att montera bergskassetten som jag ska ha i Italien. Det är ju ändå 2 månader kvar tills jag ska dit. Nu undrar ni säkert vad det är för storlek och märke, jo ser ni, det är SRAM 11-28. Vevpartiet är 50/34 så det kommer bli rejält lätt för att matcha mina tunna ben.


/J

5 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Den där kedjan skulle nog inte klara en flygande inspektion av tops-kungen Skogling ;)

//Niklas

Johan Mölleborn sa...

Ha ha nä det skulle den nog inte. Men den är bara 1 månad gammal.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Jag blundar. :)

Anonym sa...

bling bling :)
Kedjan bör du genast åtgärda,du kommer slita på vajrarna och styrlager om den ser ut så där.
Sen är det inte bra för knäna heller.

/vito

Tobbe Arnesson sa...

AJ!


Intressesurfen bet mig just i tån. :(