Semetsercykling och jordgubbar.

Andra dan på semestern. Linda jobbar fortfarande och viktor går sista veckan på dagis. Jag hade ett möte med VD:n på nya jobbet på förmiddan. Efter det fanns det 3,5 timmar som bara låg och skräpade. Precis som igår så passade jag på att sprätta iväg mot Bålsta i solskenet. För att skoja till det lite så tog jag en annan väg mot igår. Nu körde jag direkt till Bålsta, upp vid Åbergsmuseet och ner till Shellmacken där vi alltid fikar på Oetzi-turerna.

Sen följde jag Enköpingsvägen tills man kan svänga av mot Sigtuna och Skokloster. Följde den vägen hela vägen till Bro. Där vek jag av hemåt igen. Benen rasslade på bra och jag kände mig skönt avslappnad på cykeln. Det är ju viktigt att man känner sig bekväm på cykeln om man pysslar med långcykling. 3 timmar och 9 mil blev dagens runda. Om jag hade haft mer tid så hade det varit härligt att susa vidare, men nu fick jag skynda hem för att hämta på dagis istället. Hoppas den här värmen håller i sig ett tag nu.Efter dagis gick jag och Viktor till närbutiken och köpte jordgubbar, grädde och en kall folköl. Idag var det så varmt så vi började med efterrätten. Viktor gillade jordgubbarna och jag gillade ölen i värmen. Nu är Viktor ute och cyklar igen, undrar vem han har fått intresset av?


/J

6 kommentarer:

Anonym sa...

Va!!! Hur kan du ha det stackars lilla barnet på dagis medans du är ledig och cyklar runt på din dyra dyra cykel!
Och hunden då? Fick den vara ensam hemma? Nå?

Johan Mölleborn sa...

Nej då. Viktor låg i ryggfickan och hunden hade jag tryckt ner i ena vattenflaskan.
/J

Niklas Källström sa...

Låter som en bra start på semestern det där Johan. Jag är bara lite avis på som får cykla ;)

//Källis

Patrik Skolling Möller sa...

Låter som en hyfsad dag. Det är bra med stora vattenflaskor som det finns plats för hundar i. Smakar vattnet hund nu ?

-Skogling

Tille sa...

En stilig kille på bild iaf. När får Viktor sin KBCK-farmarlagströja?

Tobbe Arnesson sa...

Mmmm, blöt hund.