Vinden har vänt.

Vissa dagar är sämre än andra. Igår var jag hos tandläkaren och rotfyllde en tand. Sen meddelade jag Peter Tonér att jag inte kunde vara med på 100-milaren i helgen. Det har varit ganska mycket cykling ett tag och familjen behövde mig mer än cykelgubbarna. Rotfyllningen kostade 5000.- förresten, så nu slipper jag köpa nya hjul eller åka till Mallis i höst.

Men sen finns det dagar som är bättre. Som idag till exempel. På förmiddan var jag på mitt nya jobb och skakade hand med nya chefen. Jag blev presenterad för de andra och sen blev jag bjuden på lunch. När jag kom hem så rullade jag ut en sväng på hojen. Efter 3 sköna timmar var jag hemma igen. Nästan samtidigt kom Linda och Viktor hem med pizza. En bra dag helt enkelt.


Det var lite trist att ställa in 100-milaren men det var verkligen nödvändigt. Jag siktar istället in mig på Fredrikshofs 60-milare helgen efter midsommar. Formen känns ändå bra inför Mille Miglia så det kommer inte göra nån skillnad att jag inte kör i helgen.

Jobbet då? Jo jag kommer sälja betaltjänster för internet. Det verkar vara ett riktigt bra gäng, får se hur det är om ett år när de har tröttnat på mitt cykelsnack. Kontoret ligger i Nacka så det innebär 6 mil cykelpendling om dan. Det kan bli spännande i vinter.

Lycka till ni som kör 100-milaren imorgon och ni som kör Vättern på lördag.

/Johan

18 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till nya jobbet ..baby :)

/Vito

Patrik Skolling Möller sa...

Skönt att det har löst sig med jobb nu. Grattis !

Och en rotfyllning låter inte kul.
Det hade varit roligare med en resa eller en realdoll.

-Skogling

Nypan sa...

Grattis till jobbet, och grattis till att du slipper fundera över vilka hjul som hade varit optimala.
Jag utgår från att klubbtröjan är ren och fin till på lördag, så du slipper harva omkring i sverigetröjan.

Johan Mölleborn sa...

Tackar tackar.

På lördag blir det KBCK-tröjan. Den är överlägsen när man både ska cykla och dricka vin.
/J

mattel sa...

grattis! skönt att ha alla bitar på plats igen. :)

låter som en helt OK torsdag.

Jonas sa...

Fan vad grymt Johan!

Men borsta tänderna i framtiden... den tanden som jag rotfyllde för 10 år sen fick jag dra ut här om året, det kostade ungefär lika mycket som att rotfylla den från början.. :-P

Anonym sa...

Grattis till jobbet! Ska bli spännande att se den snygga altanen;-)

Johan Andersson sa...

Grymt grattis till jobbet.

Bra pendling till Nacka. Ta din Trek någon gång och avsluta dagen i Hellas.

Anonym sa...

Grattis till jobbet gubben!

Jörgen sa...

grattis till nya jobbet! slut på proffstiden.

/J

Magnus Olander sa...

Grattis till nya jobbet!
Hoppas du kan haka på runt mälaren på torsdag. Man vill ju mäta sig med ett före detta proffs ;-)

Magnus Olander

Amir sa...

Grattis till nya jobbet!! Nu kan du verkligen koppla av och njuta av lite ledighet innan allvaret där igång igen.

Tobbe Arnesson sa...

Grattis till jobbet samt ett bra val för helgen!

Tobbe sa...

Ligger kontoret i Nacka Strand? I så fall hoppas jag få många tillfällen att rejsa mot dig. Cyklar sträckan Kista - Nacka Strand varje dag. Året om.

Johan Mölleborn sa...

Tack alla!

Tobbe, japp det ligger i Nacka Strand. Uppe vid vattentornet. Jag räknar med sköna pendlar-dueller i vinter. :)
/J

mzi sa...

Grattis till jobbet!

Internetbetalningar i Nacka? Finns det många eller ska du jobba på Netgiro? En kollega var där på intervju för ett par veckor sedan och gillade dem skarpt.

Anonym sa...

Grattis till nya jobbet Johan / Thomas (L-S)

Uppenbarligen... sa...

Stort grattis till nya jobbet! Kul att se lite nya inlägg i bloggen också. Trodde ett tag att bloggandet tagit slut och det hade varit för tråkigt.