Näthandlaren Mölleborn.

Skulle göra mina Zipphjul vinterfina med nya dekaler. Glad i hågen så köpte jag en uppsättning på ebay, väntade en vecka och fick ett kuvert i brevlådan. Att beställa klistermärken på nätet, hur svårt kan det va? Tydligen lite för svårt för mig. Man måste tydligen LÄSA vad som ingår i paketet. Så nu har jag ett hjul med dekaler och ett utan och måste sätta mig vid brevlådan en vecka till och vänta. Straffar mig med all in på 300 watt på Moanern just nu.
Förort, hårt skit.

5 kommentarer:

STIZZE sa...

Du får sätta på klibborna på vevparti-sidan, och så ser du till att folk bara ser dig från den sidan när du är ute och rejsar..

Problem solved.

Johan Mölleborn sa...

Ha ha jag tänkte faktiskt tanken precis när jag satt fast den första på andra sidan. Grymt spartips annars! :D

Patrik Skolling Möller sa...

Du kan väl ha eastonloggor på andra sidan ? Det skulle vara snyggt ! :D

Anonym sa...

Men Däckvalet! Är det blåröda kantråd jag ser på Zippfälgen? Hua... =0)

Johan Mölleborn sa...

Det är lugnt Mattias, däcken är svarta och orange. :D