Äntligen frisk! Firar med Moanark.

Äntligen är den där envisa bacillen besegrad. Jag körde just ett vanligt 2x20 minuter på 270 watt. Kände på en gång att det var bättre. Pulsen la sig stabilt där den brukar ligga. De två sista veckorna har pulsen legat 6-7 slag högre än vanligt. Känslan i kroppen har varit mer åt pålad bäver. Idag var allt det som bortblåst. Nu kändes det bara crisp. Äntligen frisk! Nu kör vi!

Crispar till det med vita byxor...

Tack för alla tips på blogglänkar! Nu börjar det likna nåt i listan. 
/J

5 kommentarer:

Helena sa...

Det är inte så att monarkgurun vill dela med sig av något trevligt intervallupplägg att variera mina fyror och 20x2 tröskelpass med?

Johan Mölleborn sa...

Det kan jag absolut göra. Om det är ok att jag fixar det imorgon. Nu tänkte jag nämligen gå och lägga mig. ;)
/J

Helena sa...

Helt ok! Jag väntar:)

mattel sa...

du börjar se lite tunn ut, är du säker på att du mår bra?

äter du din ost ordentligt? :)

Thomas sa...

Frågan är om detta kan tolkas som ett friskhetstecken ?