Trött som i graven.

Idag blev det inget vettigt gjort, om man inte räknar brieost som vettigt. Efter middagen slocknade jag på soffan. Jag kan till och med ha varit död en stund. Det fanns en plan att jag skulle träna också men det rann bort. Istället åt jag upp osten på bilden medan Linda fixade julchoklad. Inte konstigt att man är tjock som en korv!

En annan grej som är lite störande. Sedan DÖDSruccola-incidenten för två veckor sedan har min kropp varit helt kaosad. Jag har nästan 10 slag högre puls nu samma effekt som tidigare. Förut låg jag på ca 160 slag på 2x20-passen. Nu ligger jag på närmare 170. Ansträngningsmässigt känns det nästa som tidigare. Det är alltså bara pulsen som har höjts. Mycket märkligt. Nån som har någon idé om vad det kan bero på?


8 kommentarer:

STIZZE sa...

Dagsform, sämre träning senaste tiden, sämre sömn senaste tiden, mindre blod i omlopp. Nått åt det hållet, det behöver inte betyda ett skit heller, pulsen kan variera +-10 från en dag till en annan utan att det påverkar prestationen

Johan Mölleborn sa...

Jo det vet jag. Det märkliga är att det har hållit i sig så länge. Jag kanske har nån förkylning som ligger och bubblar i kroppen. Immunförsvaret lär ju få sig en knäck efter en matförgiftning.
Så jävla värdelöst eftersom jag hade några riktigt bra pass precis innan ruccolan.

Conny sa...

Det kanske sitter en liten liten bajskorv på tvären i ett kärl, vilket gör att hjärtat måste speeda på lite extra.

//Conny

bo sa...

Det som ger "döds"symtomen snabbt är inte bakterierna i sig utan gifter som de släpper ut. Dessa gifter påverkar och skadar kroppens småkärl så att förmågan att dra ihop dessa i olika delar av kroppen försämras. Reflesmässigt regleras pulsen (dock ej maxpulsen)upp lite pga av detta. Brukar normaliseras på ca 3 x sjukdomstiden.

Johan Mölleborn sa...

Tack Bo. Då kör jag på lite lugnt tills det har lagt sig.

Conny, jag misstänker också att det är något sånt.

Nypan sa...

Med våld skola du bacillen tvinga ur din kropp!
( eller så kanske det är bättre med varmt te och vila )

Unknown sa...

Blev det julchoklad efter ostorgien? ;o)

Johan Mölleborn sa...

Jag var rätt mätt efter osten så jag låg bara på soffan och glodde.