Sjuk igen?

Fick samma höga pisspuls som förra veckan. Vet inte om det är en ny förkylning på gång eller om det bara var vätskebrist. För att inte riskera hjärtmuskelinflamation så nöjde jag mig med 20 minuter på tröskelpuls.
Sen var jag så sur så jag bestämde mig för att göra ett försök på Elnas plankutmaning. Men efter 5 minuter fick jag kramp i magen och fick ge mig. Nu sitter jag i soffan och tröstar mig med glögg och pepparkakor. Vilken kväll.5 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Hjärtmuskelinflammation har min farsa haft. Inget jag rekommenderar...

Nu har du ju chansen.. Ät upp dig till en julgris istället!

STIZZE sa...

Vem gillar inte julgris?? Johan kan sin skit!

Åk till vårdcentralen och be dom om lite provtagningar och undersökningar. Det kan va värt en 200 hundring som försäkring.

Thomas sa...

Ha koll på pulsen när man varit sjuk eller håller på är huvudanledningen att jag använder pulsmätare vid träning, ett par slag beror på dagsformen men 8-9 slag högre från start hade inte jag heller tränat med. Känner du dig frisk, vänta minst en dag till innan du tränar. Det förlorar du mycket mindre form av än tränar när du inte är frisk och förlänger sjukdomsförloppet med en vecka.

Nypan sa...

Vilken tur att du inte ska köra kompiscrossen om du inte känner dig fit.
Jag har ett äpple du kan få låna att ha i munnen.

Anonym sa...

Även jag har dödsbacill och trötthet. Vad är det för skit du dragit hit?