Mallorca 312. Anmäld och klar!Sådärja! Nu är både vårresan till Mallis och Mallorca 312 bokat. Jag har suktat på det där loppet några år och nu ser det ut som att jag äntligen kan köra det. Vi åker ner med familjen dagen innan så jag hinner inte tjata många timmar innan jag får cykla mig trött. Jag har en tendens att bli ganska gnällig om jag inte får utlopp för mitt cykelberoende. Men efter den där rundan lär jag vara ganska lätt att handskas med.


Loppet är 312 kilometer (därav namnet) och 4200 höjdmeter och går runt hela Mallorca med start och mål i Alcudia. Man börjar med att köra upp mot Puig Major och följer sedan kusten ner mot Andratx och Calvia. Jag har hojat på de vägarna tidigare och vet precis hur mulliga de är. Men de lär också vara riktigt jävla kämpiga i tävlingsfart. Nu ska bara den här sura förkylningen släppa så jag kan träna ordentligt.


6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Det där kommer bli toppen ! ;)

Middleman sa...

Den där vill jag också köra!

Robert Back sa...

Tjusigt men varför är det tre kondomer längs vägen?

Jocke sa...

Men så sjukt oruntinerad man är som inte kollat upp att det där loppet. Jag åker hem från Mallorca 3 dagar innan starten. Det hade ju varit grymt att var med.

Johan Mölleborn sa...

Jocke, jag gjorde tvärtom. Först kollade jag när loppet gick sen bokade vi. Det fick bli Ving eftersom de flyger den 26:e. :D

Kondomerna är nog till för att höja säkerheten.

Jocke sa...

Man kan ju göra så...

Men å andra sidan orkar man väl inte cykla så mycket resten av resan efter den där tillställningen.