Matförgiftning till lunch? Ja tack!

Mmm vad mysigt. Det sista dygnet har jag bott på toaletten. Jag behöver nog inte beskriva det mer målande än så. Det började med att jag åt lunch på en pizzeria i torsdags. Sen blev det snabbt sämre. När jag kom hem från jobbet kändes det som att jag hade magsår. Trodde först att jag var stressad över hur jag skulle hinna med allt eftersom jag skulle hjälpa morsan och köra lite grejer till tippen. Nån timme senare spydde jag bakom en grävmaskin. Sen var det UNLEASH THE FUCKING FURY hela kvällen. Nu har jag bara väldigt ont i huvudet och känner mig allmänt härjad. Har sovit hela dagen men skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. Jag som hade tänkt ta världsrekord på Moanern i torsdags. Nu blev det ingen träning alls. Och inget vin. Ni förstår tragiken.
Ingen bild idag...

5 kommentarer:

Lennart sa...

Om inte Du hinkar vin, så måste ju jag dricka för två...
För att inte förstöra statistiken !
Gulp, gulp, gulp; hittade en 20 liters "Chateau de dunk" i källaren

Johan Andersson sa...

Inga bilder?? DÅLIGT!!

Jocke sa...

Ajdå.

Själv är jag tvungen att dricka en flaska Costasera Amarone.

Unknown sa...

Stackare!! (Akta dig för vätskebrist med tanke på huvudvärken!)
Annars är matförgiftning toppen för fetman!

Johan Mölleborn sa...

Lennart, idag mår jag bättre så nu nalkas det vin, och lite monark.

Johan, ska skärpa mig till nästa gång.

Jocke, kämpa!

Hanna, det enda jag kunde äta igår var smågodis så fetman tjänade nog på det här till slut.
/J