En knippe bilder från dagens Expo.

En snabbuppladding av de enda användbara bilderna från kameran. Jag får ta nya tag med fotandet imorgon. Då kanske jag kan få tid att lyssna på några föredrag också. Det hanns inte med idag. Det var en riktigt bra mässa så det finns att titta på imorgon också. Ska bli kul att höra om Öijer bonkade i skogen också. 

Lunch.

Niklas Instedt googlar viner.

Maillot Mollo!

Kessiakoff i fokus.

SnackeJanne mäktar i mustach!

Tyskt spjut.

1 kommentar:

Johan Andersson sa...

Tyckte att den var en bra dag, förutom att Atle lurade mig att köpa en bmx till honom.

Träffade Kessiakoff utanför mässan med och det var HAN som uppmärksammade mig och inte tvärtom. Han blev nog tråkigt impad när jag hojade från honom i Hellas förra hösten och vill väl som de flesta vara kompis med mig!!