Jag har ätit bajs.

För ser som missade det så blev jag matförgiftad för två veckor sen. Jag åt en ruccola-pizza till lunch och blev ganska snabbt knackig i magen. Det började med magont och blev senare som att nån hade slängt in en granat i magen. Total kaos. Själva magsjukan gick över på 2 dagar men tröttheten sitter kvar än. Sen toppade jag det hela med ögoninflamation också så jag såg riktigt fresh ut på cykelmässan i helgen.

Idag hörde jag att smittskyddsinstituet, eller nåt liknande, hade kollat upp restaurangen och att det var just ruccolan som var smittbärare. Den hade antagligen blivit vattnad med förorenat vatten, läs avloppsvatten bajsvatten, och sen hade restaurangen slarvat när de sköljde av den. Eller inte sköljt av den alls. Så det känns ju riktigt crisp att veta att det inte bara var tomat, ost och ruccola på pizzan utan även bajs på den.
Jag tar en Mollo speciale, den med tomat, ost och b-korv på tack!

6 kommentarer:

Nypan sa...

Jag bestämde mig precis för att inte äta pizza, med ruccola. Aldrig igen.

Jonas sa...

Vilken tur att man inte äter ruccola.

Bjorre sa...

Jag ska aldrig mer äta bajs.

Jocke sa...

Apropå bajsvatten:
http://www.youtube.com/watch?v=Gw9omeuSezQ

Öijer sa...

Vem fan äter sallad på pizza!?

Johan Mölleborn sa...

Jag har haft matlåda med mig sen ruccola-incidenten...