Belöning i förorten.

Sitter i soffan och belönar mig med en kall Bitburger efter en härlig timme på Monarken. Det var det som krävdes för att ta mig igenom den sista intervallen. Att lova mig själv en öl alltså, inte dricka den under tiden. Dagens övning blev 3x10 minuter på 300 watt. Jobbigt för en jöns som mig men inget det kommer skrivas böcker om. Apropå böcker så börjar det bli dags att läsa American Psycho igen. Den får mig alltid på så bra humör.

2 kommentarer:

bo sa...

Bra träningspass, själv 1 x 45 min och weiss-bier...rekommenderar Tyler Hamiltons bok "Secret Race" som bakgrund till "Lance-gate". Kan konstatera att de inte bara "togs stärkande"...de tränade en del oxå

Johan Mölleborn sa...

Belöningar fungerar så bra.
Jag måste läsa den där boken. Jag har ju läst Lances böcker. Det kan vara "kul" att få läsa hur det gick till bakom kulisserna också.
I Lances Every second counts så skrev han att han kunde hålla 500 watt i 30 minuter. Där har man lite att jobba på...