Regndistans.

Vaknade med en känsla av mjältbrand, digerdöd, folkmord och lätt förkylning i kroppen. Amir meddelade att han skulle stanna hemma så jag och Lisa hann se klart på Bamse och hans vänner innan det var dags för mig att sticka ut. Grymt osugen på att cykla i regnet egentligen men efter ett tag så hittade jag ändå ett bra flyt. Benen kändes ganska pigga och jag fick ett antal lystna blickar efter mig så jag visste ju att det såg bra ut också. Fräste ut till Bålsta och körde svängen över motorvägen tillbaka till I1. Där skjöts det och härjades i skogen. Vilken tur att jag inte tog min älgkostym på mig, eller den där vargpälsen med huvud och allt som jag stog och fingrade på innan jag stack iväg.

Nu har jag just recovery-ätit 2 kokta korvar och ska väl slänga in mig i duschen innan jag cyklar över till ProffsBjorre för en episk öl och filmkväll.


 Ha en härlig lördag!
/Johan

Inga kommentarer: