Rövdäck!

Dramat med mina pendlardäck fortsätter. Tidigare i veckan var bakdäcket platt när jag skulle till jobbet. Eftersom det dessutom var pyspunka på framdäcket så lät jag skiten stå och tog mördarbilen istället. Igår kväll bytte jag slangar både fram och bak och idag cyklade jag till jobbet, iförd min nya supercrispa Duveltröja. Tror ni inte att bakdäckshelvetet punkade igen! Mina Conti Sport Contact körde jag i 3 år utan en enda punka. Jag blir snart lika arg som Lisa Ström!

Spegel spegel säg vem som crispast är!
Cykelverkstad i hallen.

5 kommentarer:

Middleman sa...

Nä, så arg kan man väl inte vara. Eller?

Johan Andersson sa...

Det går inte inte....

Bjorre sa...

levuD? Jag tror min herre köpt en kinakopia?

mattel sa...

jag är argare än argast för att jag inte har en sån tröja!!!

must have.

är inte du sponsrad av conti förresten?

Campagnolo sa...

Duv el? Du borde väl mera vara örn eller...?