Härlig höstrunda med Amir.

Vilken helg! Igår fick man en solchock så man nästan blev på bra humör och idag blev det nästan ännu bättre. Jag och Amir passade på att köra en sväng till Munsö och tillbaks. Det var första gången jag cyklade ut dit men absolut inte den sista. Vi hade motvind hela vägen ut så man fick hålla sig rejält styv för att inte hastigheten skulle falla under skämsgränsen 30. Efter Nyckelby breder vägen ut sig och bjuder in till riktigt skön slätåkning. Jag har fått för mig att det är mycket trafik på den här vägen, men det var riktigt lugnt och de som passerade höll fint avstånd. Sånt uppskattas verkligen. Jag bjöd tillbaks genom att spänna skinkorna och flexa vaderna. Ett snabbt stopp med obligatorisk fotografering vid färjan sen vände vi hem igen. Nu fick vi vinden i ryggen och kunde sträcka ut ordentligt. Det blir inte lättare i medvind, det går bara snabbare. Benen som redan var mosiga efter utresan fick ännu mer mos på hemresan. Efter 10 mil var vi hemma igen. Jag tog ett snabbt bad och mumsade sedan i mig en halv plåt hemgjord pizza. Proffs-söndag!

Svårt att se sur ut när solen skiner.

Amir förgyller dagen för de som väntar på färjan.

Storbloggaren vid väg ände.

Inga kommentarer: