Min toppdag igår.

Vilken toppendag det blev till slut. Dubbdäckspendlade till jobbet på isiga vägar, såsade runt i 8 timmar på jobbet med 50 minuter promenix på lunchen. Cyklade hem i regn och mörker, åt middag och nattade barnen. Sen smög jag in i på cykelrummet och hade the time of my life med tre tjugor på 270 watt. Hade egentligen tänkt köra två stycken men det var så himla skoj så jag unnade mig en extra. Sen åt jag det sista av en brie-ost som låg i kylen. Brie, c'est la vie!

Såg förresten att Lance är tillbaks på Twitter som om inget har hänt. Kul för honom.

3 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Du, det där tweetet ovanför Lance's såg ju mer intressant ut.

Johan Mölleborn sa...

Ja verkligen!

mattel sa...

20:20? när somnar dina barn egentligen??

vad har lance för problem egentligen? han är på hawaii och har det soft i solen..