Börjar få ihop sommarplanerna.

Nu börjar sommarplanerna så sakteliga reda ut sig. Jag är en sån där planerargubbe som måste veta minst ett år innan vad jag ska köra för lopp. I alla fall när det gäller långloppen. I sommar blir det 1001 Miglia igen. Jag hade först tänkt köra Sverigetempot men när jag cyklade runt i Toscana i somras så kändes det rätt självklart att jag skulle köra Miglian igen. Det är det läckraste loppet jag kört. Sverigetempot kan jag förhoppningsvis köra nåt annat år. Utöver Miglian blir det mest långrundor. Jag ska försöka köra två hundramilare, Stockholms och Örebros, några andra utvalda breveter och så har vi lite planer att köra Fleche Nordique. Nu gäller det bara att sälja in det hos Linda också...

Dagsvikten var 66,1 så det börjar lösa sig med fetman också. Nu är det bara 5 kilo kvar till pangpang-vikten. 

Trist solnedgång i Toscana.

4 kommentarer:

Markus Lindholm sa...

plötsligt framstår cyklingen som den enkla biten...

Isabel sa...

....gick det bra.... Med Linda? ;-)

Anonym sa...

Måste fråga, med tanke på din vikt undrar jag hur lång är du?

Mvh // Krister

Johan Mölleborn sa...

Jag är 1,70 så vikten är inte så fantastiskt låg ändå.
/J