Rekordfyror minsann!

Ikväll var jag så där riktigt trött och seg som vi mammor kan bli ibland. Jag hade helst sänkt en flaska vin och somnat på soffan. Men sånt går ju inte för sig när man är en au pairflicka med ambitioner. Så jag masade mig upp på Monarken och klurade lite på vad jag skulle hitta på. Jag kände inte för det utdragna lidandet utan ville hellre bli slaktad direkt. Vad passar inte bättre än en laddning fyror då? För att vara säker på att spränga mig själv åt helvete så ökade jag 10 watt mot vad jag kört på tidigare. Pang pang pang pang! Sen fanns jag knappt kvar. Jag hasade ut till matrummet och blev sittande där en kvart eller två. Helt offrad. Känslan i kroppen var en blandning mellan en nyfödd kattunge och en skrotat Fiat Ritmo. Men jag hade ändå lyckats klämma av 4 fyror på 330 watt. Ibland blir jag bara så avis på mig själv.

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Men varför har du lagt upp en bild på bjorre??

Johan Mölleborn sa...

För att dela med mig av hans utstrålning.

Nypan sa...

Det var väl en bra avslutning på torsdagen. Tur att du inte åt ärtsoppa innan, då hade nog katastrofen varit ett faktum.

Bjorre sa...

Var du tvungen att lägga ut en bild mig där jag inte borstat tänderna?

Anders sa...

Hej. Jag har för mig att du slet på en Tacx Flow innan du fick din Monark? Jag har en Flow som får gå då och då och jag undrar vad du skulle uppskatta att 330 w på din Monark skulle bli ungefär på en Flow? Vet att de kan skilja mycket men tycker ändå att den rackaren ställer sig lika varje gång ungefär om man pumpar däcket lika hårt...Jag vill ju veta om jag är vältränad eller inte nu innan säsong så jag inte ställer upp mot fel motstånd på motionsloppen.

Johan Mölleborn sa...

Jag hade en trainer utan effektmätare innan så jag har tyvärr ingen aning om vilken effekt det var. Det är ganska vanskligt att jämföra effekten mellan olika sorters mätare eftersom det kan diffa rätt mycket.
Det bästa är att jämföra med sig själv på samma effektmätare och utgå från att man ändå är starkast i vår. ;)