Strålande Roslagsrunda.

Henrik Öijer var i stan igen och ville ha sällskap på ett distanspass. Den här gången var det fler som nappade, fler från KBCK, Viktor, Nypan, Matte, Staffan och Markus men även Pilen, Calle Friberg och Micke Flockhart. SMHI lovade minusgrader så jag visade på stor inlärningsförmåga och satte på dubbdäcken. Den här gången tog jag också med dubbla vattenflaskor så jag inte skulle gå torr som sist. Båda flaskorna frös igen efter en halvtimme. Nåt att lära sig till nästa gång kanske..

Det blev en fin vinterrunda i alldeles perfekt tempo. Markus den stackaren gick på hjul och ramlade omkull. Hoppas axeln läker snabbt. När snabbkillarna sprätte lite i de sista backarna så kände jag verkligen av fetman igen. Men det ska ju rättas till innan sommaren. Vädret var strålande, vägarna härliga och sällskapet kalas. Tack för en riktigt härlig runda!

Samling utanför DN-tryckeriet.

Hetast i klungan tar en förning.


Strikta led och dödssnö.


6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Såg att Öijer yrade om 75km med 27km/h i snitt. Det pallar jag nog inte nu när jag väger 120kg. Lika bra att jag var på Skansen istället..

Anonym sa...

Fan vad sjukt! Jag åkte nästan exakt samma runda fast från Täby och utan snutten (som ser ut som en snopp) mot Frösunda utan vek av direkt mot Lindholmen eftersom min flaska frös också. Jag låg nog bara en halvtimme-45 min före Er! Min runda: http://connect.garmin.com/activity/139249159 Synd att jag inte visst Ni skulle åka exakt samma vägar då hade jag hängt på Er istället. Men som sagt var vilken superdag!

Johan Mölleborn sa...

Du hade gillat det här Johan. Det var prima liv idag.

Selast, var det inte dig vi mötte då? Hade du svart Raphatröja med vit rand på armen?
/J

Pilen sa...

Du var stark idag. Jag fick slita under dina förningar. Och satan vad tungt det var i backarna på hemvägen runt Skålhamra. Men det här gör jag gärna om.
/->

mattel sa...

tack för idag, sjukt fin runda i vintersol! :)

när kör vi igen?

Anonym sa...

Nej det var inte mig Ni mötte. Har inte råd med Rapha kläder... Körde i reflexväst från Craft och svarta Nike tights.