66,6 nypinkad och näck!

En härlig upptäckt, imorse vägde jag 66,6 kilo. Det verkar funka bra det där att hålla sig ifrån vin, ost och godis på kvällarna. Vem hade trott det? Verkligen helt otippat. Minus 4 kilo på 10 dar är ju alldeles prima. Nu är det faktiskt bara 6 kilo kvar till matchvikt.

Igår lät jag fönstret till cykelrummet stå öppet ett tag för att undvika att brinna upp under passet. Det funkade så pass bra att jag frös under uppvärmningen jag var tvungen att ta på en tröja. Och inte vilken tröja som helst, utan min Prima-tröja. Jag hade nästan glömt hur mullig den är. Ska nog börja köra med den som undertröja nu på vintern så den är ordentligt inkörd till våren. Själva passet gick kalas. 45 minuter omkring tröskelwatt och puls.
1 kommentar:

Fritz sa...

Hm jag har ju inte samma "lycka" när jag ställer mig på vågen.. =( Men som jag har sagt förrut, jag syr fan ihop käften snart .

Fritz