Det går neråt i alla fall.

Precis som jag lovade så kommer här första invägningen. Drygt 2 kilo har lossnat under veckan som gått. Jag kör inget speciellt upplägg utan jag håller igen lite på käket och vinet bara. Har faktiskt inte druckit nåt sen nyårsafton. Det är stort, snudd på elit. Idag blev det lite fattigt med tid till träning men jag lyckades klämma av 10 flåsettor på 380 watt, eller "The Flockhart protocol" som de säger over there. Nu håller jag tummarna för att Lisa låter oss sova i natt. Det har varit rätt dåligt med det den sista tiden.

6 kommentarer:

NLC sa...

Är den där vågen verkligen kalibrerad & krönt? ;-)

Stefan sa...

Du får tänka på att kameran väger 2-3 kg också.

mattel sa...

jag väger 9kg mer än dig just nu, sen är jag väl 9cm längre också. jag kommer ha jävligt jobbigt att följa efter när du kommer ner under 65.. :o

Nypan sa...

Spinkobert :-(

Bianchista sa...

68,7??!! Jeezz - Det var länge sedan jag såg dessa yttepytte låga siffror på min egen våg.

Suzan sa...

Nice, det där är min målvikt=)