Jihad mot fetman!!

Nu har jag förklarat jihad mot fetman. Sist jag vägde mig skrek vågen 71 kilo, sen skrattade den och kallade mig glåpord, eller så var det jag som tänkte högt. Min kropp har gjort KAOS med sig själv. Fetman kör sitt eget blitzkrieg med mig samtidigt som jag står och rotar i kylen efter nåt att äta. Nu får det vara nog!
För att sätta en siffra på målet så tänkte jag gå ner 10 kilo till 1001 Miglia Italia bara för att visa vem som bestämmer. Så från och med nu blir det invägning nån eller några gånger i månaden så ni kan följa mina framsteg. Från och med idag sparkar jag igång anorexiabloggen.

Dagens träning blev 80 minuter Monark. Efter det mådde jag som en prins. En örfil fick bli kvällsmat.
Tänk den här killen på 61 kilo. Mums...

6 kommentarer:

Petter Arlehed sa...

Testa även käftsmällen till frukost. Den i kombo med lite löpning i ottan fick mig sub 70.

Johan Andersson sa...

Kom igen nu, du kan ju inte väga som Vic när sommaren kommer!!

Alex Flores sa...

Vad blir 61kg för BMI? Alltså hur lång (kort) är du?

Funderar på om man kan försöka matcha det till sommarens tävlingar?

Johan Mölleborn sa...

Det blir morgoncyklingar i februari när jag börjar jobba igen. Det bränner fint.

Jag är 170 cm så vikten anses nog som normal i BMI.
/J

Alex Flores sa...

Det blir BMI strax över 21 för 61kg. För mig som är 189cm lång borde jag väga 75,5kg vid invägning i sommar... Då lär man ju vara sjukt deffad!

Låter som en bra plan

Bianchista sa...

Du, jag kommer inte ihåg när jag vägde 70 sist… måste ha varit någon gång i 7:e klass eller nå't..