Skrynkelben. Monarkrapport från förorten.

Det är tufft att vara mamma. Inte nog med att man plockar och fixar och byter blöjor dricker espresso. Man ska hålla sig i form också. På lunchen var jag ute och puttade barnvagn i 90 minuter. Under tiden hann jag nästan planera hela Italienresan med Nypan, Jonas och Ari. Vi planerade hotell, resan, själva loppet och afterbiken. Jag hann också gå igenom veckans watt med brorsan. En riktigt givande promenad alltså. På kvällen skulle jag köra en timme på Monarken. Jag kände mig trött och seg så jag siktade in mig på fyror istället för nåt utdraget lidande. Det gjorde ont från första minuten. Två fyror klarade jag av. Hade antagligen klarat en eller två till men då hade jag kränkt mig förbi vad som är värdigt, så jag avslutade med 15 minuter på omkring tröskel istället. 7 kilo och 7 månader kvar till Miglian. Ikväll blir det utdraget lidande för hela slanten. Det är jag värd.

Skrynkliga Miglia-affischen manar till skärpning.


1 kommentar:

Nypan sa...

90 minuter knuffa barnvagn är bra träning på mammaledigheten.
Du går väl till IKEA på dagarna?