Jag skjuter lite på träningen idag..

Egentligen skulle jag cyklat idag men jag är bakis som ett troll så det fick bli en lugn promenad istället. Vi var ute och svensexade Per igår med vapen, bad och alkohol. Det blev en riktigt lyckad dag. Per såg ganska nöjd ut på slutet, vad jag minns i alla fall... Skjutandet var riktigt fräsigt. Jag fick bland annat testa en Desert Eagle kaliber 50. En sån skulle jag behöva när jag står i kylen och rotar. "Stay away from the fridge!" Imorgon fortsätter kriget mot fetman.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Kuslig seriemördarblick där.

Nypan sa...

Undrar hur man formulerar ett inställt träningspass om man håller på med sportskytte?
Själv ville jag bara skjuta mig själv för att jag är så klen att jag dragit på mig en förkylning med lätt feber +ANNAT.

Anonym sa...

säsongens första varning om vad som händer när du förlorar en skyltspurt?