Lyllo mig, och lyllo er. Ny kylskåpsbild!

Lågkadens sitter alltid lika fint. Jag har fått för mig att jag behöver köra mycket sånt inför Miglian för att träna upp mina pojkaktiga ben. Igår blev det 40 minuter på 5kp och 54 i kadens, alltså 270 watt. För att visa vem som är husse så avslutade jag med 10 minuter på 290 watt, sen mådde jag som en prins. De där lågkadensarna är riktigt mulliga. Man får in en skön känsla efter ett tag och Monarkknarkpåslaget blir lite extra kännbart. Och det är just det påslaget jag är ute efter.

Skriv ut, laminera och tejpa upp på kylen.

3 kommentarer:

Tille sa...

Nästan samma som jag alltså. 3x20. Förvisso med trappa ner till 50, men ändå.

Tille sa...

Nästan samma som jag alltså. 3x20. Förvisso med trappa ner till 50, men ändå.

Unknown sa...

Fast hur många watt Tille, hur många waaatt? ;)