Tack för tipset Lunkan!

Lunkan, Slaktaren från Töpelsgatan, tipsade om ett festligt alternativ till Flåsettorna. 20 stycken 45/15, alltså 45 sekunder på och 15 sekunder vila, upprepa 20 gånger. Jag hade precis tänkt köra ett kort intensivt pass så det passade ju perfekt. För enkelhetens skull så körde jag samma watt som på flåsettorna, alltså 380 watt eller 5,8 w/kg. Det var helt fantastiskt. Jag blev verkligen så där härligt offrad och skändad som man vill bli ibland. Det blev inga tjolahoppsansteg upp till dagis idag..

Där har ni dagens tips. Seså upp på era Monarker/Spinners/trainers och kränk er nu.

Nu snackar vi friskvård!

Trevlig helg!

3 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Det där måste ju vara så bajsjobbigt att ord saknas..

mattel sa...

jag är glad att jag läste det här nu och inte före mitt pass idag. :)

måste ju provas..

Markus Lindholm sa...

vilken tur att det här inte ingår i mitt program. Det låter som om man kunde riskera att bli svettig