Vintersväng på Ekerö.

Staffan bjöd in till lite härlig vintercykling på Ekerö idag. Jag var inte säker på att jag kunde hänga med så jag var lite svävande i mitt svar. Men imorse när ungarna hade fått mat och Linda såg snäll ut så passade jag på att fråga om det var ok att sticka ut. Utanför sushin i Bromma mötte jag Viktor, Tille och Staffan. När vi  konstaterat att det bara skulle bli vi så fräste vi ut mot Bergshamra, eller vad det heter. Vi fräste runt och skyltspurtade och försökte ge sken av att vara elit. Mina grenspecifika kontorsmuskler och vinfeta buk uppskattade verkligen det extra motståndet som snömodden gav. Efter 4 timmar och 95 km var jag hemma igen. Till min stora glädje fanns det mat kvar så det var bara att sätta sig och fylla på.

Snart dags att spurta sig lite.

Hetast på Ekerö!
Hackade växlarna sa du?

Tack för en härlig runda!
/J

1 kommentar:

Nypan sa...

Jag tror du menar Stenhamra och det var väldigt smart av dig att vänta tills ungarna hade fått mat. Då brukar tjejmammorna vara lite mindre elaka.