Fikacykling på höstens finaste dag!

Oj vad tyst det har varit på bloggen ett tag. Jag har inte haft tid eller ork att skriva nåt. Luften gick ur mig efter PBP. Nån sorts baksmälla kan man nog säga. Detsamma gäller träningen. Jag väntar på att orken ska komma tillbaka. Men igår tog jag och Anders oss i kragarna och stack ut på en sväng till Sigtuna. Jag hade helst kört 20-milaren från Tumba men tiden räckte inte till. Klockan två skulle jag nämligen vara hos Bjorre för en öl och filmkväll.

Men en liten runda är bättre än ingen runda. Det är helt makalöst hur mycket man kan tappa på några lugna veckor. Trots att jag har cyklat till jobbet varje dag så kände jag mig tjock och tung på cykeln. Vi  cyklade ut till Sigtuna via Norrviken och Märsta. Solen sken och allt var bara så bra som det kunde vara. I Sigtuna sladdade vi in på Tant Brun. Varsin brie och salami-macka och en kanna kaffe beställdes in. Vädret var helt magiskt.

Vägarna efter Sigtuna är verkligen fina. Jag borde ta den här rundan oftare. Vi körde vidare i lagom tempo och snackade om allt som man kan snacka om. När vi kom tillbaks till Hässelby avslutade vi med salta pinnar och vitt vin hos mig. Det var vi faktiskt värda. Det var ju nästan 2 timmar sen vi fikade sist! Hos Bjorre blev det en hejdundrande filmkväll. Piranhaa och Sharktopus var kvällens i särklass bästa. Men Giant anaconda vs Megacroc bjöd på några magiska scener också.
"Visst är det ner här."

Åh vad vi njuter av solen!

Ögongodis i hamnen.

Prima kaffe!

Kort-kort. Jo jag tackar!

Skuggan tar hjul på Nypan.

Är du nöjd med kedjestyraren annars?

Vi förlänger väl sommaren med lite vin.


7 kommentarer:

Nypan sa...

Ja jäklar vilken finfin cykeldag det blev igen.
Allt var väl bra utom formen men tack för en bra runda.
/N

Tille sa...

Ser riktigt fint ut, men varför är nypan vinterklädd?

Fikasvettot sa...

Och här ser jag rubriken och hoppades på lite saftiga fikabilder. Och så bjuds det bara på gubbar. Utan stock. ;)

Men en fin dag var det.

Christer sa...

Ser riktigt trevligt ut

N sa...

Ja, oj, vad fet du är. ;o) Definitionsfråga if you ask me.

Tobbe Arnesson sa...

En episk dag i KBCKs historia som jag för evigt kommer gräma att jag missade. :(

Johan Mölleborn sa...

Ja där missade du nåt Tobbe. Filmkvällen hos Bjorre var magisk.
/J