Då var väl vintern här då..

Dagens morgonpendling var en myggfri historia. Tempen visade nånstans under nollan så både vinterjackan och vintermössan åkte på. Jag hade allra helst legat kvar i sängen idag men eftersom nån måste dra in deg till falukorvar och bävernylons-overaller till familjen så det var bara att masa sig upp. Halvvägs till jobbet gick solen upp. Vackert så jag blev tårögd. Tänkte på alla stackare som sitter i sina bilar och lyssnar på morgonradio och helt missar magin som utspelar sig varje morgon. Jag släppte en tår och passade på att cykla om några andra tävlingspendlare. "Vilka jävla watt han drar" hörde jag en av dem muttra. 

Jo just det, dagens tips är SealSkinz strumpor. Fötterna höll sig varma hela vägen trots trots sommarskor. De ska vara vattentäta också så man kan hoppa och leka i varenda vattenpöl på väg till jobbet.

Vinterjacka, vintermössa och en wokpanna på huvudet.

Ha en bra dag!
/J

7 kommentarer:

Nypan sa...

Vintermössan slapp jag men däremot pannband med keps, vindtät cykeltröja/jacka och tåöverdrag till pjucken. Singlespeed två mil till jobbet är en bra start på dagen, även om man inte blev självkränkt eller vad det nu heter.

Tille sa...

Jag testade med softshelljacka igår. Höll på att brinna upp.

Johan Mölleborn sa...

Nypan, självkränkt är det nya svarta.

Tille, tänk på att jag cyklar utanför förorten vid 6-tiden. Du var sladdade väl runt i innerstan vid lunch?

bo sa...

Var får man tag på SealSkinz i Stockhlm??

Johan Mölleborn sa...

Jag vet inte. Har faktiskt inte sett dem nånstans.
Jag köpte mina på wiggle.
/J

Christer sa...

Jag kör varma kläder rätt igenom nu. Hatar kyla nästan mer än ugnsbakad falukorv.

Tack för tips om strumpor de skall jag kika på.

Johan Mölleborn sa...

Ha ha jag åt ugnsbakad falukorv idag. Det var mycket bättre än kalla fötter. :D