Lilla Paris en söndagskväll.

Nypan, Skälbys hetaste man 2011, och jag körde vår vanliga uppvisningsrunda till Lilla Paris och tillbaks. Förutom härliga gubbkroppar bjöds det på strålande kvällssol och snack om resor, lopp och livet i allmänhet. Mina ben kändes fortfarande stela sen fredagens löprunda. Jag verkar nästan vara allergisk mot löpning. Jag får ont i hela kroppen efter en 40-minutersrunda. Jag inbillar mig att det det nog bara är lite vekhet som lämnar kroppen. Inget ont som inte har nåt gott med sig alltså. Nu blir väntar ett lass pannkakor för att behålla magen ett tag till. Mors!


/J

6 kommentarer:

Stefan sa...

Röda Swixen är tillbaka!!

Johan Andersson sa...

Ibland önskar man ju att man bodde i västerort..

Tille sa...

Quisslingar!
Jag ville ändå inte följa med! Jo, förresten. Nypan är faktiskt galet läcker.

Nypan sa...

Nu blev det ju sådär rysligt fint igen.
Kul att vi fick se både Obelisken och Sacré-Coeur.

Markus Lindholm sa...

så det var fler än jag som besökte lilla Paris idag. Jag körde runt eländet.

Johan Mölleborn sa...

Jodå nu är det dax för Swixen igen.
I Västerort bor de finaste killarna Johan.
/J