Lördagsdistans med den finaste av bröderna Mölleborn.

Själv är bäste dräng heter det och idag var det ensam dräng som gällde. Jag hade 3 timmar på mig att fylla med cykling. Valet blev föga förvånande en sväng runt Bålsta. Vädret började bra och blev bara bättre. Solen strålade i ansiktet och luften var proppad med syre. Det var omöjligt att se sur ut. Strax innan Stäket kom jag ifatt Skogling som skulle ut på en annan runda.

I Bålste träffade jag självaste Mr Canyon. Han var ute med barnen på en promenad och vi surrade lite om cykling i allmänhet och Canyons förträfflighet i synnerhet. Jag fortsatte min lilla runda och klurade på vad jag egentligen ska hitta på för cykeläventyr nästa år. Jag har ju skrävlat om SverigeTempot, men nu börjar jag luta mer åt Italien igen. Jag har några månader på mig att klura så det löser sig nog.

9 mil senare var jag hemma igen. Nöjd och hungrig. Jag passade på att lägga mig på soffan en stund eftersom Lisa sov när jag kom hem, 3 minuter senare vaknade hon så det fick räcka. Snart ska vi packa ihop familjen och gå över till morsan som bjuder på middag. Då ska jag också dricka veckans första vin! Ja ni läste rätt. Jag har hållit mig från vinet en hel vecka. I min bok är det nästan bragdguld på det.


/J

4 kommentarer:

Linda sa...

Hoppas inte din brorsa läser bloggen... ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Det var fint ute idag. Min runda syns väl knappt på kartan. :)

Nypan sa...

Själv fick jag ta han dom att köpa gympadojor +ANNAT åt ungarna. Men det var nog min tur att ta han dom vanligheter idag.

Christer sa...

Härligt med blå himmel och cykling :)
Inte helt fel med mammas mat heller