Mullig pendlarmorgon. +ANNAT.

Det är svårt att vara sur när man möts av strålande sol på morgonpendlingen. Min elitrandonnésatsning har havererat så till den milda grad att jobbpendlingen får utgöra ALL cykelträning nu för tiden. Så med tanke på det så var det en synnerligen lyckad träningsdag.

Jag håller just på och klurar på hur jag ska lyckas övertala min kära sambo att det faktiskt är en bra idé att släppa iväg mig på nåt trevligt cykeläventyr nästa år, tex Sverigetempot. Jag måste ha nåt ordentligt mål att spänsta mot för att orka vara ELIT i vinter. Om jag inte har nåt mål för nästa år är risken stor att jag tappar ALLT och bara lägger mig på soffan med en bib vin och en falukorvsring. Och det vill ni väl inte? Eller så sparar jag ut lugg och färgar den svart och startar en EMO-blogg där jag visar mina nya rakblads-ärr och deppiga dikter. Och det vill ni väl inte heller?

Jag får helt enkelt KÄMPA, fixa och trixa och försöka sälja in tanken om att jag blir en bättre människa av att cykla genom Sverige. Det har ju funkat ganska bra än så länge..

Tack för idag. Ska jag göra lite mer kaffe.
/J

5 kommentarer:

Anonym sa...

EMO?

Johan Mölleborn sa...

http://www.emo-corner.com/

Öijer sa...

Mollo! Du har skrivit ENO i bloggen. Rätta.

Johan Mölleborn sa...

Äh vad petiga ni EMO är. ;)

Anonym sa...

Mr Mollo, no worries. Att du taggar ner lite på randonne tokerierna är bara ett friskhetstecken. Satsa på dina nära o kära vettja.