Ska vi leka idag då husse?

Nej tyvärr Monarken. Husse är sjuk idag också. Har spenderat dan med att snyta mig, sortera cykelkläder och byta styrlinda på Monarken. Nu är den redo för höstens första pass, som blir imorgon. Om jag är frisk då förstås. Jag börjar verkligen bli sugen på alla härliga självkränkningar. Och jag får flera mail i veckan från läsare som berättar hur sugna de är...

När jag sorterade kläderna så kände jag mig som en sån där sko-galen kvinna man ser på Lyxfällan. Jag vek ihop 27 kortärmade cykeltröjor och 16 par cykelbyxor. Det sjuka är att jag bara hade en Rapha-tröja och NOLL Rapha-byxor. Det kan bara betyda en sak, jag är en snål och fattig jävel. Om man kikar in i Johan A eller Tilles cykelgarderober så formligen dräller det av Rapha där. Å andra sidan så har inte de nån Prima-tröja vad jag vet. Så det handlar nog mer om stil än stålar ändå.

Ny styrlinda på Monarken är lika fint nya kallingar på julafton.

/J

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ska jag kolla om det finns en Rapha brevet jersey i M nu då jag är i staterna? Senast jag kollade åt dig och Tille så hade de bara en hemma. Jag ska till lite butiker i närheten om 5h, så säg till om du ska ha en...

/Edvard

Tille sa...

Nä, du har rätt. Jag har bara en sån här Prima-tröja: http://shop.primagarments.com/product.php?id_product=18
Jag kan inte leva så här....

Johan Mölleborn sa...

Det vore riktigt mulligt Edvard men jag är helt pank nu. Jag piper kanske till senare.
/J