Fetmachock i Hässelby!

Av en händelse ställde jag mig på vågen i söndags. Resultatet var direkt kränkande. Sen i somras då jag vägde 63-64 kilo så har jag lyckats äta upp mig till 71 kilo! Det är fan inte ok. Nån måste göra nånting och så vidare. Nu är den sista droppen rågad och bägaren har runnit över. Nu är tärningen kastad, imorgon dammar jag av Monarken.

En rolig nyhet är att min kära sambo (indirekt) har godkänt att jag kör Sverigetempot nästa år. Så ni som har väntat på min EMO-blogg kan sluta vänta. Det här kan verkligen bli ett episkt lidande av sällan skådat slag. Men samtidigt ett riktigt härligt äventyr att berätta om för barnbarnen.

Jag bildgooglade på "71" och hittade den här godingen.

/J

12 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Du har klart fått en släng av underlängd. Jobba på den istället så slipper du gå ner i vikt. Känns enklare på något sätt.

Johan Mölleborn sa...

Bra idé Johan. Frågan är om jag ska sikta på 180 eller 190? Jag kanske blir för smal om jag går upp till 190?

Johan Andersson sa...

Satsa på 180... Jag är ju nästan 190 och väger 80kg så frågan är ju om inte benmuskulaturen skulle få lida... Fast å andra sidan behöver du ju inte mer än ett par T-Rex stumpar till armar för cyklingen så 190 kanske inte är helt fel...

Grattis till Sverige Tempot förresten!!

Johan Mölleborn sa...

Då kör jag på 185 med T-rex armar. Tror det blir toppen faktiskt.

Tille sa...

Här har du ett lästips: http://www.bigmollo.com/2009/01/brinn-tjockis-brinn.html

Vic sa...

Inderekt sambo?
Du och Juholt eller?

Stefan sa...

Pics or It Didn't Happen!

Johan Mölleborn sa...

Tille, bra tips där. Killen som skrev det måste vara hur trimmad som helst!

Vic, JAG SKRIVER SOM JAG VILL!!

Stefan, sexy pics coming soon..

mattel sa...

fast problemet med armar som en t-rex är att fap-fap-fap:andet blir i stort sett omöjligt.

:o

Vic sa...

Autofellatio...

Anonym sa...

Haha; indirekt godkännande är bra! Det är nog exakt det jag har fått :-)

Hon hade lite svårt med det där att starten går i Riksgränsen dock.

/Toni

N sa...

Att du är ett fetto på väg utför är ett faktum ;o). Fast din blogg regerar som alltid.