Första skogscyklingen för året...

Min stackars skogscykel luftas bara några gånger per år. Och idag var det dags igen. Patrik, Matte och jag möttes vid Akalla och surrade in på grusvägarna på Järva naturområde. Sen sydde vi ihop olika stigar till en riktigt härlig runda. Patrik som är den näst äldsta, nu levande, människa jag känner skyllde bristande teknik på gamla ögon. Varken jag eller Matte gick på den ursäkten. Matte å andra sidan skyllde på sin tunga cykel i uppförsbackarna, men alla vet ju att han har blivit tjock och slö under sin mammaledighet. Jag var som vanligt bäst och VANN hela tiden. Svampplockarna kastade sina trosor efter oss och utsvultna vandrare pekade och slickade sig om läpparna när vi susade förbi.. Jag hade gärna kört några timmar till men eftersom vi ska ha fest hemma ikväll så var jag tvungen att nöja mig med 2,5 timmar.

Antagligen sista dan i korttröja.

"Är inte de här cx-hindrena lite höga?"

Åh.. Gubbar...

Tack för en riktigt härlig skogsrunda. Det här får vi göra om.
/J

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Fniss! :)

Det var inte dumt.

-Skogling

mattel sa...

riktigt bra! vi måste dock lämna gruset och faktiskt våga oss in på stigarna framöver.

jag tror att det går att få till någon meter stig till.

Atlas sa...

Grusvägsrally? Nåväl, det är ju nästan MTB.

Nypan sa...

Skit att jag inte orkade masa mig upp i tid. Fick ta egen revansch idag. Vågar man fråga vem som är den äldsta du känner? :-(

/N

Christer sa...

Att smutsa ner sig och köra offroad kan vara riktigt kul. Trist med persedelvården efteråt bara.

Anonym sa...

Första och SISTA eller?