I´m back, and I´m fat!

Nu är jag tillbaks! Som ni kanske märkte så tog jag några veckor cykel och bloggfritt efter PBP. Men igår satte jag ner foten för att stoppa det kroppsliga förfallet. På tre veckor har jag gått upp hundra (100) kilo! Jag väger alltså 165 kilo nu. Som Alexander Bard skulle ha sagt, "du är en visuell KATASTROF!" Nån var tvungen att göra nåt.

Sagt och gjort, jag och Nypan stack ut på en kvällsrunda till Lilla Paris där vi vände och körde samma väg tillbaka. Vi snackade om PBP, året som gått och vad vi ska hitta på nästa år. Vi enades om att det hade varit ett strålande år och att KBCK hade utvecklats till en superklubb. Nästa år tar vi nog klivit in i ProStock. Det var en ganska mild höstkväll och regnet låg i luften.

När vi vände i Lilla Paris kom äntligen regnet. Av nån anledning kändes det bara mysigt. Jag hade på mig en ny tröja och keps från Prima. De är vävda med merino-ull upp insidan och polyester på utsidan och ska på så sätt svalka när det är varmt och värma när det är kallt. Igår funkade den prima i regnet. Tyget vävs i Norrköping och tröjorna sys på Gotland. Jag gillar dem skarpt. Tröjan var riktigt skön och kepsen satt som en smäck. Läs mer på på Primas hemsida.


Johan "Hamsterkinden" Mölleborn


Nypan "slaktaren från Bretagne" Nypanson

Tack för en fin kväll Nypan.
/J

8 kommentarer:

Nypan sa...

Det var ju fan så skönt i regnet faktiskt.
Jag väger nästan 200 kilo och känner mig som en slaktare från Bretagne ;-)
Spom du skriver har det varit ett bra år, och det är ju inte slut ännu, även om man är lite i "nöjdläge" efter PBP.
/N

Tobbe Arnesson sa...

Härligt ni är tillbaka i sadeln igen gubbar!

Förstår dock inte fördelen med polyester? Ull i sig självt är ett utmärkt material på att både värma och "kyla" men den stora fördelen är att man inte behöver tvätta så ofta, perfekt för pendling. Polyester misstänker jag kommer ge den klassiska stanken?

Anonym sa...

Det gäller att ge sponsorerna ordentligt med utrymme ser jag, ingen kritisk granskning här inte ;-)

Johan Mölleborn sa...

Det gäller att köra på sånt man VILL använda. Då blir det naturligt att skriva gott om sakerna.

Tobbe, jag får återkomma om lukten senare. Än så länge luktar den bra.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Piss med andra ord? ;D

Johan Mölleborn sa...

Ha ha precis. Nä men den luktar fortfarande nytt. Får se hur det blir när jag har tvättat den.
/J

Anonym sa...

Merinoullen har alla positiva egenskaper som att det värmer vid kyla och svalkar vid värme, det stinker inte och har naturligt antibakteriella egenskaper, mm. Det är stickat så merinon ligger på avigsidan mot kroppen och polyestern utåt.
Polyestern hjälper till att hålla formen på plagget samt håller priset nere med några hundra procent.
Helt rätt att ge prima utrymme om du gillar det vi gör.

Hälsning
Henrik - primas grundare och dem som driver företaget

Anonym sa...

mmmmm merino, googla på mulesing