Dagens Öijer.

Hör och häpna, idag cyklade jag till jobbet! Hoppade upp som en loppa och krafsade ihop matlåda, kläder och vindjacka och pressade ner i ryggsäcken. Sen var det bara att pumpa däcken och sticka iväg. Jag var helt crazy och körde oldschool utan både GPS och puls. För att bli extra smal och lätt så tog jag bara ett (1) fikabröd på morgonmötet. Jag känner redan hur fettet rasar av kroppen. Fortsätter jag så här så kommer jag ligga på 164 kilo innan september är slut.  
/J

10 kommentarer:

Öijer sa...

Fint foto!

Johan Mölleborn sa...

Det är samma ställe som de där gamla CX-bilderna du visade för nåt år sen. Mellan Spånga och Akalla.
/J

Stefan sa...

Artsy photo, minimalistiskt och allt.

Petter Arlehed sa...

Sautan Johan. Tungt med fetman du åkt på. 165 kg är ju ingen lek. MEN vilken bloggföljetong det blir då. Blir ju lite Biggest loser över det här.

Bjorre sa...

Återgå till nakenbloggandet omedelbums! 165kg Mullebaum vill man ju se :)

Johan Mölleborn sa...

Lugn Bjorre, nakenbloggandet kommer igång snart.
/J

Niklas Instedt sa...

Härliga meta-reaktioner. I den mest av metafysiska årstider...

Niklas Instedt sa...

... av årstider ...(att det ska vara så svårt att skriva!).

Niklas Källström sa...

Morgoncykling innan jobbet är ett klart underskattat nöje. Frukosten på jobbet blir så mycket godare med några mig i benen.

Anonym sa...

Jag får redan ångest över den ångesten jag får på hösten/vintern när jag läser om dina ständiga monarkpassen. Och nu också löppassen. Och ANNAT.

/Toni