Härligt på lunchen

Passade på att skända mig själv på en spinningcykel innan lunchen idag. Det var så makalöst roligt så jag måste dela med mig av det. Efter uppvärmningen körde jag 7 stycken 10-sekunders maxspurtar med 2 minuters vila mellan. Efter det vred jag upp motståndet och sänkte kadensen till 40. Motståndet var så pass att pulsen låg nåt slag över syratröskeln.

Efter 4 stycken 4-minuters intervaller med sprutande svett och skrikande ben varvade jag ner och hasade mig till duschen. Nu har jag just ätit kycklingwok och känner mig prima igen. Ikväll ska jag dricka belgisk öl för att dämpa effekten av träningen lite.


/Johan

8 kommentarer:

mattel sa...

fan kör du intervaller på lunchen nu också? :)

jag har haft en halvrisig november enligt träningsschemat, dags att skärpa till mig i december.

bra jobbat iaf och öl ska bli gott!

Unknown sa...

De e fint me öl.

Jag slängde just in dig på min blogglista och hoppas på att du gör likadant för mig.

Hade gött bland intervallerna!

Johan Mölleborn sa...

Man blir både smart och stark av öl.
Nu ligger du på min lista också.

1 timme kvar Mattel!
/J

Tobbe Arnesson sa...

Spinning är som att onanera, det är trist men funkar. ;)

Bjorre sa...

Men Tobbe, onanera.. Tänk på att Mollos släkt läser hans blogg ;)

Tobbe Arnesson sa...

Bjorre: Hur fort ruskar du?

Markus Lindholm sa...

och hur långt?

Tobbe Arnesson sa...

Markus: Det är bara Skogling som mäter sträcka vid stationär träning. ;)