Hej jag heter Silas.

60 x 120 stog på schemat idag. Alltså fullt spett i 60 sekunder och vila i 120. Det låter skoj tänkte jag och hoppade upp på hojen. Efter uppvärmningen smällde jag igång den första 60-sekundaren. Halvvägs in nådde jag syratröskeln och pulsen fortsatte till 170 innan intervallen var slut. Enligt hastighetsmätaren, min snik-effektmätare, höll jag 50km/h. De 120 vilo-sekunderna gick alldeles för snabbt. Nästa intervall, pulsen slutade på 171. För kort återhämtning igen. Mer mjölksyra...

Enligt schemat skulle jag köra 10 intervaller men jag tappade bort räkningen när jag simmade runt i mjölksyran så det blev 11. Kände mig inte så tuff när jag snyftandes stapplade in i duschen. Nu har jag ont i huvet och vill bara lägga mig på soffan och dricka vin. På lördag kör vi årets första Tour de Oetzi. Häng med om ni har tid. Det blir jätteskoj.


/Silas

7 kommentarer:

Bjorre sa...

Har du inget jobb å sköta ;)

Johan Mölleborn sa...

Sån här Silas-cykling kan man bränna av på lunchen serru. :)
/J

mattel sa...

jag ska ta med min trainer till jobbet och köra lunchpass på. :)

Tobbe Arnesson sa...

Jag har köpt trainer till jobbet och ska köra intervaller hela arbetsdagen.

Tille sa...

Men va fan. Lägg ner. Jag får psykbryt om ni skall börja köra lunchintervaller också.

Jävla osolidariskt faktiskt!

Johan Mölleborn sa...

Det blir bättre efter årsskiftet. Då ska jag börja köra lunchdistanspass. :O

Jörgen sa...

kör 30s istället med 60s vila. 20st ordineras. biter bra. :-)