På platten.

Igår bytte vi kavringskidorna mot plattskidor. Det var ca 15 minus. Viktor åkte med i en dragpulka bakom mig. Efter 30 minuter hade han fått nog så han skrek och grät den sista halvtimmen hem. Det gick snabbt över med lite våfflor med sylt och grädde. På kvällen åt jag mig tjock och drack mig trevlig. Idag har jag hunnit köra några varv i spåren, ätit lunch, druckit en öl och ligger nu på soffan och laddar för några timmar till på skidorna. Jag körde först Platten 2 och sen Miljöspåret. Sammanlagt 13 km. Inte så långt, men med ovallade hyrskidor och full fart så tog det rätt bra ändå.

/Johan

2 kommentarer:

Tobbe Arnesson sa...

Skidor gjorda på kavring? Så praktiskt om man hamnar i en överlevnadssituaition att kunna äta upp skidorna!

Viktor verkar skum, trodde alla ungar sov som stockar i pulkor? Eller tog du puckelpisten?

Johan Mölleborn sa...

Han sov perfekt i 2 timmar förra året. Men i år var det så kallt så det sved i kinderna. Det var -18 när vi startade och ca -25 på de kallaste ställena.
/J