Rigor mortis..

Vaknade på soffan och var helt trasig i benen. Kanske inte så smart att köra järnet på förmiddan när det var ett helt år sen jag körde längdskidor sist. Hade ju tänkt ta en sväng till i spåren men det fick bli en promenad i solnedgången istället. Avslutade med en öl på Nästet. Jag lyckades välta ut min, men Linda berättade mer än gärna att den var god.

/J

Kommentarer

Vito sa…
Trasiga ben och öl samt bastu...
Kan väl knappast bli bättre Proffset :)

Gott nytt på dig !

Vito
Tille sa…
Jag säger det igen - proffs är primadonnor. Själv höll jag på att testa kylis mortis i den arktiska kölden på ett ensamt mörkt Ekerö.
Nypan sa…
Fan vad det är synd om dig!!!!
Tillbringa en vecka i fjällen med familj, öl, vin och långt bort från alla idioter i KBCK.
/N
Unknown sa…
Du har det bra du! Gott nytt år!
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.