Första dagen som proffs.

I lördags körde jag min första runda som cykelproffs. Vaknade med lätt huvudvärk och smaken av både mousserande och rödvin kvar i kroppen. Gick upp och drog på mig cykelkläderna, sen två koppar kaffe. -9 grader ute. En liten stund senare kom Tillmann och vi stack iväg på hojarna. Det var ganska tungtrampat i snön och gruset. Efter 9 km fick jag punktering. Fick byta slangen själv, trots att jag är proffs. Fingertopparna frös ganska snabbt. Efter 25 km vände vi och körde samma väg tillbaka.

Efter 5 mil och 2,5 timmar så var vi tillbaka hos mig. Sen planerade vi långcyklingar för nästa år och delade på några flaskor belgisk öl. Som ni ser på bilderna har jag blivit tjock igen. Det ska göras nåt åt det efter årsskiftet. Nu ska jag städa. Men först lite mer kaffe.

/Johan

10 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Punka i -9 är inte att leka med. Man blir så sugen på att laga då.

Jag har kört fetto sedan i torsdags. Har nått skit i kroppen.
Jag har käkat junk food, godis och druckit fet öl hela helgen. :)

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Ja punka är verkligen det sista man är sugen på då.

Mitt liv har varit lite upp och ner de sista veckorna. Ska se till att få lite ordning efter jul och nyår.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Ja vi skall ju till GC vi andra. =D

Niklas Källström sa...

Det där proffslivet låter tuft, laga punka i -9 grader!
Jag håller mig nog kvar i motionsledet ett tag till :)

//Niklas

Tobbe Arnesson sa...

Några flaskor öl!?

Markus Lindholm sa...

jag har gått upp 4kg på två veckor. Jag ska också bli proffs när jag blir stor.

mattel sa...

det är bra med lite extra runt kinderna när man hojar i ett gäng minusgrader.

slimmad som en vinthund är sommarformen. :)

sägs det..

Magnus Olander sa...

Jag är avis på proffslivet. Kanske inte din senaste runda men ändå.
Brunna Hellriders drar till Mallis på fredag - proffsigt va?!! :-)
God Jul

Fikasvettot sa...

Fick du som proffs laga punkan själv? Chockerande! Kunde inte Tillmann bara halat fram ett nytt hjul och bytt det snabbt så att du slapp stå och bli kall? En del har verkligen ingen respekt för sporten...

Tille sa...

Han fick ju i alla fall låna min pump, medan jag handlade Snickers :-)