Dan innan dopparedan.

Mitt i allt julstök lyckades jag klämma in ett uppiggande trainerpass. Det blev ett 4x4 på lite högre effekt. Tidigare har jag hållit intervallerna runt 42 km/h, idag höjde jag till 44 km/h. Det var självklart mycket jobbigare och pulsen blev högre, men det gick. Nu äter jag en vörtmacka med edamerost och känner mig riktigt elit. Sammanlagt 12 minuter på rött.


Efter duschen blir det kaffe och sen ska vi griljera skinkan. Linda har hittat nåt recept med rosmarin som vi ska testa. Sen åker vi och sätter ett ljus vid farsans grav. Till den första skinkan knäpper vi traditionsenligt en Beaujolais nouveau. Hur går det med era julförberedelser?
/Johan

9 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Härligt ! Själv har jag haft en vanlig fast rosslig dag på jobbet.

Frugan gör en Jansson och jag har under tiden jag klädde min Affligem X-Mas druckit upp granen. Det går bra nu. :)

God Jul !

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Det där låter jättebra Patrik. :)

Fredrik sa...

Först EB 2x20, sedan till OKQ8 för att hämta ut lite cykelprylar och sen avsluta med julmatspyssel. Ingen träning på julafton men ett litet TC/STY på juldagen ska klämmas in :)

God Jul på dig, och ge fan i att cykla på Bergslagsvägen hur mycket de än har sandat på cykelvägen.

/Fredrik

mattel sa...

jodå, det börjar likna något nu.. 4½ mil pendling och nu paketinslagning och rimhörna till storflaska kwak.

finmotoriken försvann först, märkligt svårt att fixa med presentsnören och tejp. :)

GOD JUL ö mattel&AK

Niklas Källström sa...

Det går bra, sitter på jobbet fram till 07:00 :)

God Jul!

//Niklas

Anonym sa...

Jag cyklade från gårdsplanen och upp till garaget, räknas det som träning?

Julstöket går bra. Jag har griljerat skinkan och kag och AK är så där härligt småirriterade på varandra....

Nu ska jag klämma en Korsendonk Christmas Ale och ta en skinkmacka sen är det bingen som gäller.

God Jul på dig din stolle!

Nypan sa...

God jul för bövelen.
Julstöket flyter på bra i Skälby. Hoppas ni får en fin julhelg och att Victor får många leksaker som låter i julklapp.

/N

Åsa och Henrik sa...

Vi gillar att du höjde ifrån 42 till 44 det lovar gott inför jul då det handlar om att maximera det det röda. Edamer vört låter bra även att grilljera skinkan. och Beujolais noveaue är väl så rött ett vin någonsin kan bli.

Du är inne på rätt spår. Vi tillönskar en underbar jul!

Unknown sa...

Du är stark. God jul!