Livstecken.

Vilken seg vecka det blev. Maxtestet i måndags blev starten på en riktig bajsvecka träningsmässigt. Jag vet inte om jag har haft nåt i kroppen eller om det bara var åldern som slog till utan förvarning. Jag har kört styrka på jobbet och harvat sweetspotpass på kvällarna för att skjuta lite på dekadensen. Nu hoppas jag att tröttheten är borta för snart ska jag snart hoppa upp på Monarken igen. Imorgon blir det Vasaloppsspinning och på tisdag ska jag ner till Aktivitus och testa mig. Stort inlägg med bilder och siffror kommer!

Testresultatet från GIH blev tyvärr helknasigt. De hade tydligen problem med mät-apparaten så mina siffror blev sämre än väntat. Tur var väl det för om det hade varit sant så hade jag lika gärna kunna ge upp. Vi ska få möjligheten att testa oss där senare.

Toni på väg in i mjölksyrans förlovade land.


1 kommentar:

Johan Andersson sa...

Fasen, ett sånt där GIH test skulle man ju vilja göra... Bara för att se någonting..