Vasaloppschock!

Ganska dramatisk rubrik. Men jag skulle ha kört Vasaloppsspinning idag men när jag kom till gymmet så var det fullt. Lätt snopen fick jag gå ner och byta om igen. Ingen större fara ändå eftersom det var fint väder och jag hade tusen andra saker att fixa. Jag ska åka till Helsingborg imorgon så nu hann jag både tvätta och tanka bilen i solskenet. Sen körde jag en laddning fyror på Monarken. Det kändes faktiskt rätt hyffsat trots att jag inte kört fyror på ett år. Vi får väl se vad Mattias säger på tisdag.

De här benen längtar efter sol.

6 kommentarer:

Helena sa...

Allstå vilka snygga ben du har! Musklerna allstå.

Nypan sa...

Det var nog en jefla tur i oturen att jag bestämde mig för att hoppa vasalopps spinningen.
Somnade om i soffan istället :-)

Katja sa...

Jag gillar mest ådrorna han ådragit sig. Grr, faktiskt.

Johan Mölleborn sa...

Det är bra tjejer. Fortsätt med komplimangerna! :D

Unknown sa...

Åh vilka söta knäskålar!

Johan Mölleborn sa...

Ha ha!