En punkafri vår?

Imorgon tänkte jag köra dubbfritt och testa nya däck och en ny slang. Slangen är pissdyr så jag hoppas verkligen att den är bra. I reklamen så hävdar de att den ska vara miljövänlig, vilket inte riktigt var den säljpitchen jag föll för, och att den skulle vara alldeles fantastiskt punkasäker. Nästintill magiskt punkasäker. Fantastiskt magiskt!

Vårens däck blir Continental Gatorskin. De är "approved by Håkan C" vilket är typ cykelvärldens Nobelpris så det bäddar ju för en riktigt crisp cykelvår. Jag får väl återkomma med en rapport om några mil.

Alligatorskinn


Slangarna heter Foss.

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Jag förstår inte. Ska inte slangen och däcket vara ett??

Hopyard sa...

vad heter slangarna??

Hopyard sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ari sa...

Läste att Foss slangarna tappar lufttrycket snabbt. Du kanske kan göra mätningar på detta?

Nypan sa...

Continental Gatorhardshell är tyvärr ännu bättre. Både enligt mig och HåkanC :-)
Men Gatorskin är bra och kanske mest för pengarna.

Anonym sa...

Däcken ser fina ut, vad har du för bredd på dem?