Helgen är över. Dags att vila.

Igår hade vi kalas för Viktor som fyllde år förra helgen. Det är skillnad nu mot när han var mindre. Då röjde de huset och man var helt färdig när kalaset var över. Nu lekte grabbarna sansat och diskuterade Star warsgubbar och Minecraft-taktik. När det var klart så fick jag lite egentid i Monarkrummet. Jag lyckades pricka in de sista 60 kilometerna på Milano-Sanremo på fulstream så jag kunde titta samtidigt som jag cyklade. Benen var kändes ganska härjade sen långspinningen dagen innan men jag fick rätt bra sprutt på de i alla fall. Jag struntade i watten och körde på känsla och puls istället, snacka old school! Pulsen låg på 80-85% av max och tillsammans med Armin van Buuren och killarna som var på väg mot målet i Sanremo så blev det ett riktigt bra pass. 80 minuter vardagslyx. I år var det Peter Sagans tur att bli utmanövrerad i spurten. Han fick göra allt jobb på slutet och tvingades dra igång spurten själv. Dömt att misslyckas. Lite som livet i övrigt.


1 kommentar:

jansson99 sa...

Ha ha, i går pysslade jag med icke-cykling enligt farbror Nypan och idag ser jag att jag är old-school.