Äntligen vår!

Ahh vår i luften, torra vägar, armvärmare, benvärmare och väst! Idag skulle vi ut till våra kompisar på Ekerö och Linda skulle testfixa bröllopsfrillan på Anias salong så jag stack ett tag innan så jag hann rasta av mig lite. Jag siktade Gatorskinnarna mot Munsö och varvade igång rödvinskroppen. På vägen ut hade jag vinden i ryggen och det var ju nice. När jag vände fick jag den i ansiktet och det var inte lika nice. Och så började jag bli hungrig också. Och trött i benen eftersom jag inte kunde tygla effekten i de vårstinna benen. Det enda jag hade i huvudet på slutet var en tjock korv och Cola på Statoil. Jag hade bara vatten i flaskorna och tänkte inte på att ta med nåt att äta. Så jag var riktigt hungrig när jag bredsladdade in på macken. Korv, tjock, med alla tillbehör. Sen rullade jag nöjt över till Anias och hämtade ungarna och åkte ut till Stefan. Där står jag nu och hjälper till att dricka upp deras vin och det är jag faktiskt riktigt bra på!

Får jag följa med dig pappa?


Mot vattenverket.


Ett skepp kommer lastat.


Hela kostcirkeln


Anias

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Det finns en jätte tjock korv på Mallis. Visserligen lite gammal och slak. Men iaf... ;)

Här är det också vår. Eller, "svensk sommar"...

Sitter med en Mojito i Magaluf. Lite vemodigt att åka hem men mysigt att träffa familjen.
/P

Tomas Åström sa...

Det verkade vara en riktigt nice dag. Jag ser verkligen fram emot när vi i norr också slipper snön.

Johan Mölleborn sa...

Det är nästan ännu bättre väder idag. Hoppas det håller i sig ett tag nu.

Johan Mölleborn sa...

En vecka går lite för fort Patrik. Om lite mindre än en månad får jag också uppleva det. ;)

Unknown sa...

Fan vad lång du ser ut bredvid dottern :)

Min yngsta har en likadan hoj som din tjej, luften har helt gått ur slangarna och det är lögn i helvete att få dit pumpen, "huvudet" är för stort för utrymmet mellan de korta ekrarna....får köpa en spezialpump bara för sparkcukkeln....illa...

//Axel

Johan Mölleborn sa...

Eller hur. Man blir så lång och ståtlig i Contidressen.

De där cyklarna är lite kass att pumpa som en skottkärra. Får köpa ny cykel när luften tar slut. :D