Vad händer idag då?

Jag har två alternativ just nu. Antingen kör jag halvdag på jobbet eller så stämplar jag ut nu och kör ett varv runt Mälaren. Floppen är att det ryker en hel semesterdag om jag är ledig idag. Men å andra sidan så lär jag inte få nåt vettigt gjort ändå på kontoret. Jag preppade cykel med nytt vevlager igår. Den stilige cykelreparatören i Alvik sålde på mig ett Ultegra-lager så nu räknar jag med Froome/Sky/Fuentes/Norska längdskidlandslaget-tempo runt sjön, eller till jobbet. Vi får se vad det blir.4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Jahopp. Det blev jobbet ändå. Hojen kändes däremot som ny med nya vevlagret.

mattel sa...

menGUUUD!!! har du kört på den där blötsaltslaskiga cykelbanan eller? cykeln ser ju helt FÖRSTÖRD ut.

klart att du behöver byta vevlager stup i kvarten då.

Unknown sa...

Norrmännen dopar sig ändå.....

Rent lager, skitig cykel.
Vore kanske bättre om sopsaltaren inte fanns så du fick cykla på hårt, packad, ren snö!!

Slapp du köpa nya grejer.

Johan Mölleborn sa...

Nu längtar jag verkligen efter hårt packad snö. Det är mycket bättre i Norrland!!