Upp som en sol ner som en pannkaka.

Idag var det meningen att jag skulle få köra skiten ur mig på GIHs testlabb. Jag fick i och för sig skiten körd ur mig men inte riktigt så som jag hade tänkt. Det började rätt bra med invägningen. 63 kilo. Fetman verkar vara under kontroll. Sen fick jag för mig att mäta hur lång jag var och fick veckans chock. 167 cm. Vafan! Jag ska ju vara 170 det har jag alltid varit. Jag kommer självklart fortsätta att hävda att jag är 170.

Sen körde vi igång testet. Det var ett Padilla-test där man börjar på 100 watt och ökar med 50 watt var fjärde minut. Mellan intervallerna går det ner till 100 watt och sen ökar det till nästa nivå. Jag märkte ganska snabbt att det var nåt knas med masken när vi satte på den. Luften gick inte ur ordentligt så andningen blev väldigt ansträngd. Det kändes som att jag bara fick ner luften till halva lungorna. Det var säkert lite ovana att andas i mask också. Hur som helst så bröt jag ganska tidigt. Det visade sig sedan att en ventil satt lite fel så jag kommer få chansen att köra testet igen senare.

Jonas tog en fin bild på mig som ni kan printa ut och hänga på kylskåpet eller ha under kudden, men då bör ni laminera den först. 

Foto: Jonas Larsson

10 kommentarer:

Anonym sa...

T O M T A R !

Unknown sa...

Epitetet BIGmollo passar snart inte, du går finna ett annat.....Midgetmollo eller Minime, ni har ju samma frisyr :)

Unknown sa...

"No one cared who I was until I put on the mask."

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Katja sa...

Vilken tid på dygnet körde du? Jag är alltid 1-2 cm kortare på kvällen än på morgonen... *klapp klapp* :D

bo sa...

Kul- ger bra info om FTP!

Hopyard sa...

Dark knight rises,, Bigmollo,, Batmans fiende nr ett

Tom sa...

Bra kämpat, Mollo.

Men se till att ändra rubriken för fan.

Upp som en pannkaka och ner som en sol heter det ju.

Johan Mölleborn sa...

Jag fick just siffrorna från testet. Ingen kul läsning. Hoppas verkligen att det beror på felet på masken.

Fikasvettot sa...

Varför kom jag att tänka på Darth Vader utan mask?